Lirik Lagu Indonesia, Barat, Daerah, KPOP, Jepang dan Video Klip Youtube Gratis dan Terlengkap


terngiang

Nella Kharisma - Leda Lede

Nella Kharisma - Leda Lede

Lirik Lagu Leda Lede - Nella Kharisma



yen kowe ngomong wes ra sudi
saiki kowe nuntut aku bali
opo kowe pantes tak lagati
aku isih wedi mbok larani

atiku iki wes kadung loro
wes dadi kebacut ilang roso
tresnoku wis sudo ra koyo dek jaman semono
atiku wes kanggo wong liyo

leda lede lungo teko sak penake
sepurane atiku wis du nggo kowe
aku biyen mbok siake, saiki manut dalane
aku kowe du jodone

ora tak tekuni, ora tak terusi
lungamu ning endi aku ora nggoleki
wes kadung kelaran atiku ra karuan
wes bubrah kahanan rosoku uwes lah


wes lah lalekke wae aku ora nggandholi
atiku mung siji, ra kuat yen mbaleni
salahe kowe mbiyen kowe wes ngelarani
ati leda lede saiki kowe pengen aku bali

leda lede lungo teko sak penake
sepurane atiku wis du nggo kowe
aku biyen mbok siake, saiki manut dalane
aku kowe du jodone

atiku iki wes kadung loro
wes dadi kebacut ilang roso
tresnoku wis sudo ra koyo dek jaman semono
atiku wes kanggo wong liyo

leda lede lungo teko sak penake
sepurane atiku wis du nggo kowe
aku biyen mbok siake, saiki manut dalane
aku kowe du jodone

leda lede lungo teko sak penake
sepurane atiku wis du nggo kowe
aku biyen mbok siake, saiki manut dalane
aku kowe du jodone


Print Friendly and PDF
Back To Top